10-10-08

Reuze Think Pink strik

TELEX : Mannen zijn ook welkom om mee te helpen aan de strik en de kinderen kunnen zich intussen uitleven in het recreatiedomein.  Voor alle aanwezigheden boven de 500 schenkt Samsung €5 extra aan Think Pink!

Dé ideale uitstap voor de hele familie dus...


De oproep van mijn vorige postje was inderdaad blijkbaar erg delicaat... Het is nog nooit zo stil geweest op de blog. En toch... zo'n documentaire kan, op voorwaarde dat hij met veel respect en sereen gemaakt wordt, heel waardevol zijn. Maar ik kan me voorstellen dat het alles behalve evident is er aan mee te werken... 

Als ik er zo over nadenk, denk ik wel dat ik het zou doen als ik in aanmerking zou komen, en wel om twee redenen : om op de valreep nog iets nuttig te doen in de hoop dat anderen er kracht uit halen én om een testament achter te laten voor de geliefden.

Maar ik heb makkelijk praten hé, want ik kom niet in aanmerking. En daar ben ik uiteraard heel blij om.

 

Van de regen in de drop, terug naar iets veel luchtigers, de overgang wringt mij behoorlijk maar de tijd dringt dus vooruit dan maar :

 

Op 1 NOVEMBER om 11u wordt in het Provinciedomein Huizingen (Torleylaan 100, 1650 Beersel) een reuzegrote menselijke Think-Pink-strik gemaakt.

500 vrouwen zullen met open roze paraplu in de vorm van de gekende strik gaan staan, waarna een luchtfoto gemaakt wordt.

 

Help mee in de strijd tegen borstkanker en vorm samen met 499 anderen de grootste Think-Pink-strik van het land.

 

Deelname is gratis en je ontvangt ook nog eens een unieke Think-Pink-paraplu (aangeboden door Samsung) en een hapje en een drankje.

 

Inschrijven vóór 25 oktober op info@think-pink.be.

  

 

17:45 Gepost door Cancer Chick | Permalink | Commentaren (12) | Tags: think pink, think-pink |  Facebook |

Commentaren

ooh wat jammer... ik zou hier graag aan deelnemen ware het niet dat ik net voor m'n volgende chemo/herceptine op 3 november eerst nog even naar Barcelona vlieg...
Leuk initiatief. Ik zal in gedachten daar zijn...
Liefs en groetjes,

Gepost door: Lucretia | 10-10-08

Als ik eentje van 500 mag zijn, graag zelfs.
Ik heb al een mailtje gestuurd.

veel groetjes,

Ann D

Gepost door: Ann D. | 10-10-08

mooi initiatief... hm, ben alweer (bijna) 'jaloers' dat ik geen borstK heb... ik vind het een heel mooi initiatief... en dat die overgang je wringt...?! dat is nu eenmaal de realiteit hé, ik snap het wel hoor, je voelt je bijna 'schuldig' dat jij het wel 'overleeft'... of hoe je altijd maar je grenzen verlegt! wat zitten we toch raar in elkaar!?
tricky

Gepost door: tricky | 11-10-08

Ik mag weeral niet meedoen Had ik toch wel ook graag zo'n roze paraplu gekregen. Maar 't is weer alleen voor vrouwen. Stelletje seksisten!

Gepost door: Herman | 11-10-08

OK, heb me ingeschreven.

Nog een hele fijne zondag.

Gepost door: anita-angèle | 12-10-08

ik zal er over nadenken Hallo,

ik wil er graag bij zijn.
Eventjes afwachten of mijn vermoeidheid volgende week wat minder is en iemand kan meerijden.
In ieder geval tot volgende dinsdag in het inloophuis in Turnhout.

groetjes,
Katleen

Gepost door: Katleen | 18-10-08

had ik dat nu eerder geweten.... was ik zeker geweest...

Gepost door: Annick | 23-10-08

hey je hoeft niet echt in te schrijven: ik bedoel, ze hebben ons gezegd dat we mensen mochten meebrengen enzo, zoveel we wilden! Dus kom maar af allemaal :D

Gepost door: Blah | 31-10-08

wou effe horen hoe het afgelopen is met de strik... Heb niks gevolgd in de media; vandaar...
en uiteraard wou ik ook effe horen hoe het met je gaat?
Liefs en groetjes,

Gepost door: Lucretia | 10-11-08

Eigenlijk wel wat gemeen Eigenlijk wel wat gemeen, om mijn flauw excuus zo te doorprikken, hé. "Mannen zijn ook welkom". Zo eens dik erop leggen dat ik maar een praatjesmaker ben, die alleen maar commentaar zit te leveren vanuit zijn luie zetel. Dat is nu wel zo, maar dat is nog geen reden om het te zeggen.
'k Zal 't onthouden!

Gepost door: Herman | 10-11-08

Hé lieve praatjesmaker Heb je het nog niet door? Het was tuurlijk een sluwe truc om jou uit je tent (of luie zetel) te lokken ;-)?
De vrouwen zullen met alle plezier jou een roze parapluuke schenken, want ze genieten allen van je 'praatjes'! Nietwaar, dames?

Gepost door: Maanprinses | 11-11-08

Ik heb een vraagje
het roze stikje is van tegen kanker
weetj ook voor wat het witte betekent ??

Gepost door: loes | 26-11-08

De commentaren zijn gesloten.