13-09-07

Kankerookietsaandoen (12-09-07)

Gisteren een berichtje van Freya gekregen :

Toen ik ziek werd, kon mijn schoonzus niet erg goed om met het machteloze gevoel van te moeten toekijken...en een vriendin van haar, die net te horen had gekregen dat haar metekind van 18 jaar botkanker had, zat met datzelfde gevoel. Stephanie is ondertussen helaas al overleden.

Deze prachtige dames hebben een comité opgericht en hebben hun machtloos gevoel omgezet in tonnen energie en iets héél moois uit de grond gestampt.

Ga maar eens kijken op de website hieronder!

http://www.kankerookietsaandoen.be/index.html

Noteer 6 oktober alvast in uw agenda. Het belooft een bijzondere benefietactie te worden.

09:11 Gepost door Cancer Chick | Permalink | Commentaren (5) | Tags: kankerookietsaandoen |  Facebook |

Commentaren

Behandel kanker met flavonoiden Behandel kanker met flavonoiden

(engels)

Treat Cancer with Flavonoids:

www.treat-cancer.nl

Treat-Cancer.nl

Email mij voor meer informatie.

Gepost door: Treat-Cancer.nl | 16-09-07

Even wat uitleg... Sorrie dat ik zomaar even kom storen... Ik leg even uit wat het vorige bericht betekent. Zoals je weet kan het eten van fruit gezond zijn. In fruit zitten bepaalde stoffen die de laatste tijd veel aandacht hebben gekregen van wetenschap en ook media. Zo bevat wijn het stofje Resveratrol. Het stofje zou verantwoordelijk kunnen zijn voor het zogenaamde "Franse paradox". Kerrie bevat de gele stof dat heet curcumin, die haal je nooit meer van je kleren af als het ware. Der zijn veel van deze stoffen van de natuur en ze werken tegen kanker. Sterkste van dezen zal waarscheinlijk quercetine zijn. Echter der is 1 probleem; quercetine lost niet op in water; het is hydrofoob (water angst). Ik kwam erachter dat quercetine wel oplost in vitamine C water. Ik heb deze website opgezet om uit te leggen dat je quercetine moet oplossen in vitamine C + water. Het is in theorie een 100% geneesmiddel voor kanker. Een aantal mensen hebben het geprobeert met goed gevolg, maar het is niet te achterhalen of chemotherapie of quercetine voor deze verbetering heeft gezorgt. Wat ik je kan zeggen is dat quercetine weinig bijwerkingen veroorzaakt.

Gepost door: Steven Chang | 17-09-07

Therapie zonder nevenwerkingen Gelukkig is Chicklit ondertussen al behandeld met chemotherapie + blogtherapie. Welke van beide tot genezing geleid heeft is moeilijk te achterhalen. Die blogtherapie heeft gelukkig weinig schadelijke bijwerkingen. Alhoewel; helemaal normaal zou ik haar niet durven noemen, maar volgens mij is ze dat nooit geweest.

Gepost door: Herman | 17-09-07

Hallo,
Ik wilde even een reactie geven omdat ik van jou veel steun krijg door je teksten te lezen. Op 30 april werd bij mij borstkanker ontdekt. Op 16 mei mastectomie van de R borst en nu heb ik mijn voorlaatste chemo gehad (nog één op 25/9), maar ik ben zoooooooooo bang. Ik krijg taxotere en heb al de verschijnselen die jij ook had. Zo'n zware strijd heb ik nog nooit moeten doen in mijn leven maar ik blijf positief. Mijn man heeft 10 jaar geleden zelfmoord gepleegd. Ik heb 2 schatten van kinderen, Steven (27) en Julie (21) en vele vriendinnen die me enorm steunen. Proficiat voor jou, je bent een hele moedige vrouw. Gr. Nadia

Gepost door: Nadia | 18-09-07

KanActiefPlus vzw Pas een verwijzing naar je blog gevonden via een advertentie voor je boek. Ik lees dat je graag reacties ontvangt. Daarom dit: wat een indrukwekkende blog en wat een schat aan informatie!
PROFICIAT!
Ik ben lid van de vzw KanActiefPlus uit het Leuvense. We hielden gisteren een zeer zonnig geslaagd fundrasing aperitiefconcert aan het Zoet Water Terras te Oud-Heverlee. De bedoelinig van de vzw is dames na borstkanker weer actief en aan het sporten te krijgen. Kijk eens op onze website www.kanactiefplus.be
Vanaf nu hou ik je blog in het oog!


Gepost door: anni | 24-09-07

De commentaren zijn gesloten.