24-08-06

Back to normal (24-08-06)

Oef... 't ergste is voorbij, we zijn terug in het rijk der levenden. Jawadde! Dat was niet van de poes. Sinds gisteren gaat het stukken beter. Een goede parameter is mijn tong : die heeft een week lang als een dikke leren lap (schoenzool?) in mijn mond gehangen, en die is nu terug veel soepeler. Mijn smaakvermogen is nog niet helemaal terug, alles smaakt nog metaalachtig, maar dat gaat ook wel weer over.

 

Het wordt frisser, ik zet nu al eens vaker m'n pruik op, die 'dommeblondjespruik' volgens Lukas. Ze heeft inderdaad een behoorlijk bimbo-gehalte, maar ik vond dat dat wel mocht in deze overigens sombere tijden. Vroeger droeg ik ook heel vaak zwarte kleding, dat heb ik grotendeels afgezworen. Kleur moet er zijn nu. Zwart is dood, kleur is leven. Leve de bimbo.

 

En nu... even genieten van niet meer ziek zijn en terug op krachten komen voor de volgende sessie.

 

Cancer Chick

14:34 Gepost door Cancer Chick | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

. Nu mijn ma een dikke maand geleden de diagnose borstkanker heeft gekregen en het leven plots een emotionele roetsjbaan is, kom ik hier geregeld meelezen. Mijn moeder heeft gisteren haar eerste chemo gekregen, en het geeft me ergens steun om jouw ervaringen hier te lezen. Fijne blog heb je trouwens.
Grtjs

Gepost door: Josie | 24-08-06

Gelukkig... ben je weer boven water...
Zeg Cancer-chick, als je wil mag je mijn pruikje ook lenen hoor. Dan heb je afwisseling... (hihi) - Ik heb in Nederland mooie hoedjes besteld speciaal voor kaalhoofdigen en niet zo die typische mutsjes met sjaaltjes (die ik in het begin ook droeg). Indien interesse, laat gerust weten ik geef je dan het adres.
Groetjes,

Gepost door: Lucrèce | 24-08-06

Antwoord... op je berichtje ivm hoedjes: ik heb inderdaad ook een fortuin besteed aan hoedjes... ik kon het niet laten; heb mij zo een beetje afgereageerd. 'k zoek het e-mail adres en stuur jou de gegevens. Het is een groothandel voor winkels en de enige in België die deze hoedjes verkopen is een winkel in Knokke. Dat was me veel te ver en heb mijn stoute schoenen aangetrokken en een e-mail gestuurd (beke zielig gedaan hm...) en toen heb ik die hoedjes aan de inkoopprijs gekregen!! Werden me correct met de post toegestuurd na betaling. Is een firma in Heerlen/NL ID HATS (merk: Cotton Comforts van PARKHURST)
Wacht efkes: e-mail adres van die persoon = Noël Heinink [noel@idhats.com] - gegevens firma: Deken Nicolayestraat 11 | 6411 CL Heerlen | The Netherlands
Phone: +31(0)45 5715107 | Fax: +31(0)45 5741316 | www.idhats.com
Hoop dat je er iets aan hebt.
Groetjes


Gepost door: Lucrèce | 24-08-06

*** ik begin sebiet aan mijn eerste bestralingen, en ik ga met een bang hartje er naartoe..... stel dat ik daar ook misselijk van word... pfffff, baaaaaaalen

Gepost door: Talleke | 25-08-06

Maar sukkeltje toch! Wat voor toeren heb je toch allemaal uitgehaalt tijdens mijn congé. Maar al goed dat ik terug ben.
't Is je tong die niet mee wou als ik het allemaal goed begrijp. 't Ja dat is voor vrouwen om de muren tegen op te lopen.
Al goed dat je die clownepruik nu opzet. Dat vrolijkt op als je in de spiegel kijkt. Nu nog een vestje, een malle broek en schoenen.

Gepost door: Herman | 30-08-06

De commentaren zijn gesloten.